Драже

 

 

 

 

Всі кондитери рано чи пізно стикаються з завданням зробити драже. Ці, всіма любимі солодощі, мають безліч варіацій смаку але єдину для всіх техніку виготовлення. Беремо начиння та закатуємо в оболонку. Начинням може бути будь що: горішок, карамелька, ганашик… будь що на ваш власний розсуд. Оболонка теж не пасе задніх в справі вибору варіацій. Як правило хрустка та тверда. Чудовий, навіть чарівний, результат дає використання шоколаду El.f!

Досягти успіху досить просто. Проявіть фантазію у виборі смаку, підготуйте інгредієнти та катайте-катайте-катайте… Досить кропітка та виснажлива праця буде винагороджена унікальним смаком та задоволенням близьких та друзів.

Що ж робити, якщо є бажання зробити драже, але часу на просту механічну роботу просто шкода витрачати?

Відповідь є! Вона не нова, та вже перевірена часом. Це – автоматизація!

Доручіть механічну роботу механізмам. Ваше головне завдання ТВОРИТИ! Кухонна машина Kenwood Cooking Chef з нашою приставкою для дражирування звільнять ваш час для творчості виконуючи механічну роботу за вас! Це як з пралкою-автомат. І у фейсбуці посидіти і речі випрані! Так і тут. Придумав, завантажив у дражирувальний барабан і спостерігаєш, як народжується чарівний шедевр кондитерського мистецтва.